We verhuizen naar een grotere winkel!

STAAL fietsen verhuist! Aan de Weverssingel 10 in Amersfoort openen we de deuren van onze nieuwe fietsenwinkel. Na drie succesvolle jaren in de Slijkspoortsteeg is het nu de hoogste tijd voor uitbreiding.

Werk aan de winkel

De komende tijd werken we aan de nieuwe winkel. We blijven beschikbaar - op afspraak - voor service en onderhoud, proefritten en natuurlijk de (online) verkoop van fietsen en accessoires.

Uitbreiding team

We breiden uit. Qua vierkante meters en qua team: we krijgen er meerdere fietsfanaten in de winkel bij. Voor reparatie, service en verkoop. En natuurlijk groeit ook de collectie!

Nieuwe collectie

Met speedpedelecs van Klever, elektrische fietsen van Roetz, Watt, Opium, Cowboy en onderscheidende fietsmerken Achielle, Brik en Schindelhauer. In onze collectie vind je fietsen zonder ketting of met gerecyclede frames. Meer volgt!
Meesterwerken, die je zelf - of met ons - kan samenstellen in alle
🟥🟧🟨🟩🟦🟪⬛️ .

🚲 Fietsen is de kunst
Wij gaan voor de origineelste fietscollectie ⚡️ van Nederland. Onze missie is simpel: iedereen op de fiets.

🖼️🚲 We omlijsten het knapste vervoersmiddel. We zetten frames in frames. Zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit, productie en originaliteit.
🛠️ Vakmanschap. Perfecte service en reparaties staan voor ons voorop, wij zorgen dat jij blijft fietsen. En dat je fiets mooi blijft.

Tot snel op de Weverssingel 10

Terug naar blog