Levertijd & verzendkosten

Fietsen

Gratis bezorging van fietsen binnen Nederland en België.

Zodra je een bestelling van een fiets plaatst probeer ik deze nog dezelfde dag door te geven aan de fabrikant. Hieronder een overzicht van de verwachte actuele levertijd per merk:

Achielle: 6 weken
Brikbikes: 6 weken
Roetz gewone fietsen: 6 tot 8 weken
Roetz elektrische fietsen: 10 tot 12 weken

  Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  Je kan ten eerste de fiets op halen in de winkel op de Slijkpoortsteeg 5 in Amersfoort. Wil je de fiets liever bezorgt hebben? Geen probleem. Ik zorg dat de fiets rijklaar bij jou thuis afgeleverd word. Ik neem contact met je op zodra de fiets bij STAAL fietsen binnen is. De fiets wordt dan aangeboden aan een transportbedrijf. Je krijgt een track & trace-code zodat je weet in welk tijdvak de fiets bij je bezorgd gaat worden.

  Onderdelen en accessoires

  Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling van onderdelen en/of accessoires zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op woensdag t/m zaterdag vóór 15:00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
  € 7,25 voor bestellingen onder de € 50,-
  Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

  Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.