Over STAAL

De winkel

Bij STAAL vind je fietsen. En niet alleen maar een fiets die je van A naar B brengt. Bij STAAL vind je meer. Een stijlvolle fiets, naar jouw eigen smaak gevormd. Een eerlijke fiets. Want je wilt weten hoe en waar jouw fiets gemaakt wordt. 
STAAL bevindt zich aan de Weverssingel 10 in Amersfoort.
 

Waarom een fiets kopen bij STAAL

Gratis thuisbezorgd. Door heel Nederland. Niet in een bouwpakket, maar volledig rijklaar! Uiteraard wordt hij bij jou thuis nog op de juiste hoogte gezet. Je kan de fiets ook in de winkel ophalen.

Gratis AXA insteekketting t.w.v. € 33,95. Bij aankoop van een fiets krijg je een gratis kettingslot erbij. Je fiets staat pas echt goed op slot als je hem ergens aan vast kan zetten.

Extra check. Elke fiets die ik van de fabrikant binnen krijg, krijgt bij mij nog een volledige check. Denk hierbij aan spaakspanning en of alles goed staat afgesteld.

Johan

Johan eigenaar STAAL fietsen
 

Na zeven jaar in de fietsenbranche te hebben gewerkt vond ik het tijd om mijn eigen fietsenwinkel te beginnen. Maatschappelijk ondernemen is een belangrijk punt voor mij. Alle producten die ik verkoop screen ik zorgvuldig zodat ik weet dat deze onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt zijn. Je vindt bij mij weinig spullen die uit China of andere lageloonlanden komen. Niet omdat dat slechte spullen zijn, maar omdat mensenrechten niet gewaarborgd zijn.

Ik word blij van mooie fietsen. Liefst van staal. Het wordt tijd dat Nederland aandacht gaat besteden aan de schoonheid van fietsen. Want fietsen kunnen mooi zijn zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. 

Het leuke aan een fiets bij STAAL is is dat je het zelf kan samenstellen zodat je jouw unieke fiets krijgt. Kies bijvoorbeeld jouw favoriete kleur, aantal versnellingen of handvatten. Je kan het bij mij zo gek niet maken of ik ga het voor je regelen. Ik vind namelijk dat je altijd jouw perfecte fiets moet krijgen.
 
Tot snel!
Johan